|
||||
|
||||
![]()
Sevgili katılımcılar bu cihaza ilişkin İngilizce Kullanma Kılavuzu aşağıdaki linktedir.
Deneyimli katılımcılarımızdan yardım alabilirsiniz. http://media.whiteselectronics.com/manuals/V3%20Manuals/v3-field-guide.pdf Hoşçakalın Farmet Teknoloji www.farmet.net 0232 339 85 74
|
||||
|
||||
![]()
bu cihazı kullanan varmı sanırım yeni model olmasına rağmen tutulmadu oysa eskiden efsane cihaz olan bu whites şimdiki modeli neden tutulmadı
|
|
||||
|
||||
![]()
ben 6 aydır kullanıyorum ama hala tam anlamıyla çözemedim bazen çok stabil çalışıyor bazende rastgele ötmeye başlıyor adminlerimden ricam kullanım kılavuzunu türkçe yayınlayabilirlermi ve birde bu tür cihazların türkiye şartlarına göre ayarlanması lazımmış bu konu hakkındada bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz...teşekkür ederim
|
|
||||
|
||||
![]()
kimsede yokmu yani türkçe kılavuz...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
İlgili kılavuzu Satıcı firmadan talep edebilirsiniz. Bizim elimize geçtiğinde mutlaka yayınlarız ancak şu anda bu cihaza ilişkin sadece İngilizce Kullanma kılavuzu mevcuttur.
Hoşçakalın
|
||||
|
||||
![]()
cihaz amerikadan geldiği için öle bir şansım yok burdaki satıcılarda yardımcı olurlarmı bilmiyorum ancak cihazın aynısından türkiyede almış olan arkadaşlar varsa türkçe kılavuzu buraya eklerlerse çok sevinirim..teşekkür ederim
|
|
||||
|
||||
![]()
Spectra v3i kullanım notlarım
Toprak ayarı çok önemli olduğu için mutlaka çok dikkatli yapılması gerekir. başlığı toprağa 3,4 cm yaklaştırıyoruz metal olmamasına dikkat ediyoruz tetiği çekiyoruz daha sonra enter tuşunada basıyoruz ikisi birlikte basılı ve çekiliyken topraktan yukarı 25,30 cm kaldırıp yere pompalıyoruz sesteki değişikler yok olana kadar bu işlemi yapıyoru, sesteki değişikliği gideremessek yani toprak ayarını yapamassak bulunduğğumuz yerden farklı bir yerde tekrar deneyebiliriz yine olmassa toprakta mineral sorunu vardır, bu defa 5hz ,7,5-10hz-12 hz filtreleri değiştiriyoruz ideal filtre ayarı 10 hz derin aramalarda 5hz bu işlemi yaptıktan sonra toprak ayarını mutlaka alır toprak ayarını yaptıktan sonra hala ötmeler oluyorsa hashasiyet ayarını düşürebilr ayrımı azaltabilirsiniz mutlaka sorununuz hallolacaktır derinlik artsın diye kesinlikle hashasiyeti çok fazla artırmayın en güzel arama dedektör sesinin en stabil olduğu noktadır. - Toprakta dedektörünüz aşırı yüklenme diyorsa tx bost açıksa kapatın sorun düzelelecektir. Derinliği Rx Gain, Tx Bost , Discrimination, All Metal, FREQUENCY 2,5 Khz-7,5Khz-22,5 Khz bunların dışında uygulayacağınız filtre ne kadar yüksekse derinlik o kadar düşer ne kadarda düşükse o kadar artar, kolay gelsin....... Konu abdullah14 tarafından (01-06-2012 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
||||
![]()
arkadasım bende spektrav3i var 50 kurusu 20 santımden bulamuyorum turce klavuz var ama butun prokramları denedım ama nafıle cıhazda ıngılız ce yazan kısımlarda var acaba cıhaza ayar yapılmasımı lazım
|
|
||||
|
||||
![]() Alıntı:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
v3 v3i vx3 sersi beş para etmez bundan önceki cıkan dfx xlt cok daha iyiiydii ikinci el olarak satmaya kalksan 3.500 tl ye aldıgın cıhaz 2.000 tl bile etmiyoo ama dfx xlt hayla gündemde ve kullanıcısı çok v3 sersi fazla sürmez piyasandan cekilir programsal sorunlarıda çok olan bir model
|
|
||||
|
||||
![]()
Sevgili Pulse, V3'e 500 TL bile vermedi satışını yapanlar. 2000 TL çok iyimser bir beklenti olur
![]()
|
||||
|
||||
![]()
sepecra vx3 coin jevelriy 2.5 khz ayarlayın h i pro 2.5 khz ye ayarlayın hassasiyeti rx gainni 9 ila 10 getirin 1 lirayı 40 sanitimden alıyor bende yeni aldım önce anlayamadım toprakayarı otamatikde olsun deep silveer zaten 2.5 khz de ayarlı bu ayarıda hassasiyetde rx gaini 9 10 getirin toprak dışı denemelerimde bu ayarlar 30 santim çapında metal bir demiri 1.20 santimde alıyor toprakda olan madde oksitlenmede dahaderinden sinyaldaha iyiverir örneğin dışarda 1.20 metreyi alan toprakaltında 1.50 metreyialır yüzeysel aramalarda salt bek 3 firankas kullanılıyor 30 40 santim derinlikde alıyor
|
|
||||
|
||||
![]()
toprak altında almaz arkadasım v3isini kullandım 40 santım 1 tl cogu makına almaz 25 30 santım anca alır
Konu erzurum tarafından (07-03-2015 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: v3 |
|
||||
|
||||
![]() Alıntı:
khz yükseldikce derinlik düşüyor |
|
||||
|
||||
![]()
2.5 khz de kullanın 50 kuruşu 30 santiden yakalarsınız unutmayın khz düşdükce derinlik artar
|
|
||||
|
||||
![]() Alıntı:
|
|
||||
|
||||
![]()
V3i hiç tutulmadı. türkiye şartlarına pek uyum sağlayamadığını düşünüyorum. ayrıca whiteslerin tuğla altı performansının hiç iyi olmadıgını biliyorum. bence w3i yerine garret at pro , xp goldmax power veya xp gmax2 tercih edilebilir vlf kategorısınde.
|
|
||||
|
||||
![]()
tuğla altında iyi almsıiçin vdi leri eksi 15 kadar işaretle çokayrım isteyip eksileri silersn yanıltır
|
![]() |
Etiketler |
dedektör, detector, farmet, kullanma, kullanım kılavuzu, kılavuzu, spectra, spectra v3, user's manual, white, white's |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
White's TM808 Kullanma Kılavuzu: | Farmet Teknoloji | White's Metal Dedektörler / White's Metal Detectors | 14 | 26-08-2013 10:59 |
White's 5900 Di pro SL Kullanma Kılavuzu: | Farmet Teknoloji | White's Metal Dedektörler / White's Metal Detectors | 4 | 21-06-2013 12:08 |
White's TM800 Kullanma Kılavuzu | Farmet Teknoloji | White's Metal Dedektörler / White's Metal Detectors | 0 | 12-03-2013 04:01 |
White's TDI Kullanma Kılavuzu: | Farmet Teknoloji | White's Metal Dedektörler / White's Metal Detectors | 1 | 16-12-2012 03:47 |
White's 6000 Pro XL Kullanma Kılavuzu: | Farmet Teknoloji | White's Metal Dedektörler / White's Metal Detectors | 2 | 16-03-2011 06:23 |
Farmet Teknoloji Sistem Bilgisi | Site Bilgileri (Alexa) |