|
||||
|
||||
![]()
Elinizin altında Romanın bütün antik şehirlerinin digital bi haritası olsun istermisiniz...
İsteyenler Parmak Kaldırsın ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Antalya dan kesit aldım örnek inanılmaz harika bi harita..Yaklaştırdıgnızda büyük kentlerden sonra kücük yerleşkeleride görebiliyosunuz.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Coşkun bey ege bölgesinin haritasında yüklermisiniz
|
|
||||
|
||||
![]()
Tam aradığım harita okul ödevi için arıyoduk.Nerden indirecez.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bütün dunyadaki roma şehirlerinin ve yerleşkelerinin digital haritası diyorum merak eden 2 kişi
![]() Bunlar daha yaklaştırdıgınızda daha kücük yerşelimlerde isim olarak cıkıyor..Kullanımı aynı google earth gibi.Her makinacıya lazım ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bililenenlerden hariç o kadar çok varki inanması güç...Eski roma isimleriyle orjinal haliyle.Marmara ve Egeden kücük kesit.
|
||||
|
||||
![]()
emeğine sağlık abi çok iyimiş .... aslında bayağı iyimiş
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
3 olduk coşkun abi
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
eeeee nasıl edinicez bunu
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Coşkun usta nasıl alacağız indireceğizmi
|
|
||||
|
||||
![]()
Teşekkürler coşkun.Hadi benimle dört olsun.Bende iç Anadolu ankara civarı istiyorum.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lemilemi sonunda bi tana toprak buldum
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
slm hocam güzel bişey de açılmıyor nasıl ulaşacagız bende ege bölgesin denim
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sizi daha fazla heyecanlandırmayım
![]() BUYRUN LİNK Digital Map of the Roman Empire
|
||||
|
||||
![]()
abi çok sağol tekrar emeğine sağlık
|
|
||||
|
||||
![]() Alıntı:
|
|
||||
|
||||
![]()
Degerli bir paylasim tesekkurler.Birsey sormak istiyorum haritadaki herhangi bir yerin ismini yazdiniz zaman koordinatlariyla veriyo birde yerlerin ne oldugunu simgeler le anlatiyo.Yalniz buyuttukce bazi tepeleri de kirmizi bir ucgenle gosteriyo yanlis haritadaki simge listesinde bu kirmizi ucgenin ne anlama geldigi yazmiyo.Bu konuyla ilgili bir bilginiz varsa sevinirim.Yasadigim bolgeye yakin bir tepede var haritada baya iyiydi makinacilar arasinda adini bilmeyen yoktu yani bende baritaya gore baska bir iki tepeye gittim ama netice alamadim
|
|
||||
|
||||
![]() Alıntı:
|
||||
|
||||
![]()
Muhtemelen yükseklik seviyesi google earth ile paralel kullanın programı öyle daha verimli..Ben burda gördügümü ordan buluyorum.
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antik, digital, haritası, roma, şehir |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Antik Dönem EGE Bölgesi Temsili Haritası: | Farmet Teknoloji | Haritalar ve Aranan Bölgeler | 3 | 18-01-2015 09:30 |
Antik Roma | Phanes | Savaşlar ve Savaşçılar | 4 | 10-12-2012 12:28 |
Antik Isauria(Konya Bölgesi) Çevre Haritası: | Farmet Teknoloji | Haritalar ve Aranan Bölgeler | 3 | 05-01-2011 08:34 |
Kerkenes antik şehir pteria | consulali | Bölge Bölge Antik Kentler | 7 | 08-07-2010 10:04 |
Antik Anadolu Haritası 15.yy'da çizilmiş harita | Ronin | Haritalar ve Aranan Bölgeler | 5 | 27-04-2010 09:16 |
Farmet Teknoloji Sistem Bilgisi | Site Bilgileri (Alexa) |